New York – Den mest befolkede by i USA

New York – Den mest befolkede by i USA

USA er klart den mest populæreste by for turister at tage til. Der er ikke noget federe at gå og kigge op på de kæmpe skyskrabere. Grunden til, at byen er sådan, er, fordi det er den mest befolkede by i USA.

Det betyder, at det er den by, hvor flest mennesker bor helt op af hinanden. Der bor 8,5 millioner på 784 km2. Hvis hele verden boede ligesom i New York, så kunne hele verdens befolkning leve i staten Texas, og så ville resten af verden være tom for mennesker. Se mere her.

Oplev en storby

Det er også grunden til, at der er så meget at se i New York. For der er mennesker over det hele. Masser af kunst, små caféer, trendy restauranter osv. Det er uanset, hvor du kommer hen i byen.

Alt fra Upper til Lower Manhattan. Vi vil anbefale dig, at du bare tager rundt og suger det hele til dig. Det er noget helt andet end at komme fra lille Danmark.

København virker som en lille hyggelig by, når du oplever New York. Der er en helt anden energi i en by af den størrelse, da alle bliver nødt til at lære at komme ud af det sammen.

Tag subwayen rundt

I USA har mange byer virkelig dårlig offentlig transport, da USA er et bil-land. Men en undtagelse af New York, hvor deres subway fungerer helt fantastisk. Det minder om S-togene i København.

Du behøver ingen bil, når du bor i New York, og det er da også helt normalt, at du oplever amerikanere her, som aldrig har haft en bil, og som ikke engang har et kørekort.

Det vil du ikke opleve, hvis du tager andre steder hen i USA, da det er bilens land.

En fed kultur

Med kultur tænker vi både på personerne i byen, og samtidig tænker vi også på alle de kulturelle ting, som du kan lave her. Det er klart, at når du har en by med New York størrelse, så sker der altid noget.

Du skal tænke på, at der her bor flere mennesker end i hele Danmark. Så det er logisk, at der hele tiden sker noget. Der er altid nogen, som holder et arrangement, som du kan tage med til.

Der sker altid noget nyt, når det kommer til kulturelle arrangementer. Det er bare med at holde øjne og ører åbne, når du er her, så vil du helt sikkert komme til at opleve en masse.

New Yorkere er gode til at invitere folk med til ting, hvis du ikke ligner en for turist for meget. Så selvfølgelig vil du ikke få mange henvendelser fra folk, hvis du kun er på ferie her i 14. dage. Men hvis du er her i længere tid, så vil du helt klart opdage en masse.

Så vi vil anbefale dig, at du sover på AirBnB fremfor hoteller, da det giver dig en bedre mulighed for at møde spændende mennesker.

Thea Larsen

Læg din besked