Varm op inden turen

Varm op inden turen

Nu har jeg skrevet lidt, eller rettere, meget om de ting, der kan laves på den anden side af Atlanten, men hvad med inden turen går derover? Du skal vel lige varmes lidt op inden det går løst, især hvis du hjemmefra har lidt ekstra mønt på lommen.

Hvad vil du selv gerne inden turen?

Nogle foretrækker bare at være derhjemme og koble af og nyde noget god amerikansk mad, lavet ud fra gode opskrifter, inden det går løst med en tur til USA.  Andre synes det er hyggeligt at opleve nogle ting inden man skal afsted. Det er meget forskelligt person til person, og der er ikke noget rigtig eller forkert. Dog er det vigtigt at man gør sig klart hvad turen skal indebære, både før, under og efter.

Inden turen går over Atlanten, så er det vigtigt at have styr på det mest basale. Der skal være søgt et visum til det sted du gerne vil hen, derudover så skal du have styr på fly, hotel og transport. For slet ikke at glemme lokale valuta, sygeforsikring og betalingskort. Alt sammen ting, der er yderst vigtige inden du tager afsted. Især visum er vigtigt, da det skal sikre dig indrejse til landet.

Når alt det er på plads, handler det om hvad du gerne vil nå at lave inden. Hvis vi tager udgangspunkt I at du gerne vil opleve noget herhjemme som opvarmning, så kunne en helikoptertur måske være noget for dig? Der er også mulighed for at prøve andre ting, det kunne være en teambuildingtur med vennerne eller noget helt 3. Kun fantasien sætter grænser.

Jeg har tidligere skrevet om at flyve med helikopter i USA, hvor der er rigtig mange muligheder, bl.a. over New York og Grand Canyon. Og er man lidt nervøs for den slags på forhånd, inden man skal afsted, kunne det være en rigtig god ide først at prøve en tur herhjemme. Det kan være med til ikke at spolere oplevelsen ligesom det helt sikkert er meget federe anden gang.

Få den bedste tur

Hvis du beslutter dig for at prøve en aktivitet af hjemmefra, så husk at planlæg det i god tid, så alt kommer til at gå op i en højere enhed til når du skal afsted. Der er også mulighed for at tage et stop på Island på turen til USA, hvis du flyver med bestemte flyselskaber, og her kan du også få en på opleveren og samtidig afkorte flyveturen lidt, hvis du ikke er glad for at flyve i lang tid ad gangen. Tilbage er der kun at ønske dig en god tur uanset hvad du vælger.

 

Thea Larsen

Læg din besked