?>

Huskeliste til hotelværelset

Huskeliste til hotelværelset

Der er helt enormt mange hoteller i New York, så det kan virke lidt uoverskueligt at finde det rigtige hotelværelse. Her er nogle gode råd, så du finder det helt perfekte værelse i den verdensberømte by. For det er nemlig ikke altid, det kan betale sig at booke det værelse, der på overfladen ser godt ud

Den rigtige beliggenhed

New York er en storby, virkelig stor. Det kan koste en del penge, og ikke mindst tid, at komme fra den ene ende til den anden. Bare tænk tilbage på nogle af alle de film og serier, du har set. Bytrafikken er kaos. Et hotelværelse i det område, du skal bruge mest tid er en god investering, også selvom det måske er lidt dyrere end andre hoteller. Du kan nå at se mere af byen, hvis du ikke bruger time efter time på bagsædet af en taxa eller i offentlig transport.

Drop morgenmaden

Nogle hoteller vil prøve at sælge dig et værelse med morgenmad inkluderet. Det er praktisk, men rent økonomisk kan det slet ikke betale sig. Hotellerne er dyre nok i forvejen, og morgenmaden er som regel betalt til overpris. Der er hyggelige restauranter og caféer overalt i New York. Spis din morgenmad et nyt sted hver dag, langt billigere end på hotellet. Selvom New Yorkerne er kendt for deres pizzaer, behøver der ikke stå pizza på mogenmadsmenuen.

Gratis internet

Det kan virke underligt at skrive, men gratis internet er stadig ikke en selvfølge på alle hoteller. Som turist er internet på hotelværelset uundværligt, fordi man hele tiden kommer i tanke om noget, som lige må tjekkes. Desværre er trådløse internetforbindelser på hoteller ikke det mest sikre, så det kan være en rigtig god ide at bruge en VPN. Med en VPN er du beskyttet mod sikkerhedshuller i det trådløse netværk, fordi din internettrafik bliver krypteret.

Du kan læse mere om VPN på denne side 

Tjek priserne flere steder

Prisen på samme hotelværelse kan svinge ret meget, alt efter hvor du booker det. Husk at tjek prisen på flere af de populære prissammenligninger og hos hotellet selv. Trivago og Momondo er gode steder at starte. Nogle sider påstår, at de altid giver den billigste pris, men det er ikke nødvendigvis hele sandheden. Det, der er sparet på hotelovernatninger kan f.eks. bruges til at opleve nogle af byens mange seværdigheder. Er du til sport eller musik, kan du tjekke om der sker noget i Madison Square Garden.  

Thea Larsen

Læg din besked